fbpx

Rólam

 

Egy ilyen típusú vállalkozásnál a sikerhez elengedhetetlen, hogy szakértői státuszt építs, amihez viszont folyamatosan meg kell jelenned. Offline és online egyaránt.

Mire van szükség ehhez?

Arra, hogy láthatóvá válj! Különben senki nem fog megtalálni!

 

Intorvertáltként azonban ez sokszor nagy kihívást jelent!

 

Az állandó készenlét, az állandó jelenlét kimerítő, feszültté és frusztrálttá tesz. Azt érzed, hogy nem akarod ezt az egészet, de közben tudod, hogy enélkül soha nem fogsz virágzó üzletet építeni, mert ha nem tud rólad senki, akkor nem is fog hozzád fordulni senki!

 

 

Nagyon rossz érzés volt megélni, hogy nagyon szeretném, hogy működjön, de mégsem működik. Elkeserítő volt, hogy próbálkozom, tanulok, mégsem jutok előrébb. Nem akartam nyomulni, nem tudtam és nem akartam hangos lenni, és szomorú voltam, amiért úgy tűnt, hogy ezt másképp nem lehet csinálni. Már az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom az egészet és valami más megoldást keresek.

De szerencsére nem így történt! Ha akkor így döntök, akkor ma nem mondhatnám el, hogy egy sikeres vállalkozást vezettem 8 éven keresztül. Nagyon sajnálnám!

Helyette elkezdtem kutatni! Rengeteget olvastam és egyszer csak rájöttem, hogy mi a baj!

 

Egyszerűen én nem így működök!

 

Talán ez a legnagyobb felismerés, ami megtörtént velem a vállalkozásom első éveiben. Hiába néztem a többi vállalkozót, köztük a persze a konkurenciát is, hogy ők hogy dolgoznak, milyen eszközöket használnak és milyen könnyedén viszik sikerre az ötleteiket. Volt, amit próbáltam lemásolni, átvenni, de semmi eredménye nem volt.

Ez volt a hiba!

Ugyanis rá kellett jönnöm, hogy én egyszerűen nem úgy működtem, ahogy ők.

Ma már tudom, hogy azért, mert én az introvertált vállalkozók táborába tartozok.

Nem, ez nem azt jelenti, hogy:

 • félénk és visszahúzódó vagyok,
 • nem szeretem az embereket, sőt azt sem, hogy
 • nem merek értékesíteni.

Egyszerűen csak annyit jelent, hogy én másképp működök. Én:

 

Óriási megkönnyebbülés volt számomra ez a felismerés!

Rájöttem, hogy nekem más a fontos, nekem más eszközöket kell választanom ahhoz, hogy sikerre vigyem a vállalkozásomat. Engem kifáraszt a túl sok interakció, és ha nem szánok elegendő időt arra, hogy feltöltődjek, akkor könnyen elveszítem a fókuszt, a motivációt és kiégek. Tudom, mert már jártam közel ehhez az állapothoz.

Akkor és ott felismertem, hogy nem utánozhatok másokat, hanem önazonosan kell vállalkozást építenem. Olyan eszközökkel, amelyek az introvertált személyiségemhez passzolnak. Olyan eszközökkel, amelyek hatékonyak és mégsem szívják le az energiáimat.

Amikor ezeket az eszközöket megtaláltam, minden megváltozott. Egy sikeres vállalkozást hoztam létre –  introvertálként az online térben (ide kattintva tudod megnézni a korábbi vállalkozásom oldalát).

 

Megismerkedtem az online marketing eszközeivel:

 • létrehoztam egy blogot, amire több mint 500 blogbejegyzést készítettem
 • következetesen alkalmaztam az e-mail marketinget, ami azt jelenti, hogy a 8 év alatt nem maradt ki egyetlen hét sem a hírlevélküldésben
 • létrehoztam egy webáruházat, aminek segítségével az országba bárhova el tudtuk juttatni a termékeinket
 • online tanfolyamot tartottam a növényi olajok témakörében (ez egyedülálló Magyarországon)
 • megírtam az első könyvet Magyarországon, ami kizárólag a hidegen sajtolt olajokkal foglalkozik (Olajozott egészség címmel)
 • a 8 év alatt minden évben növelni tudtam a webáruház forgalmát

 

 

Mindezt úgy értem el, hogy nem kellett olyan marketing eszközöket alkalmaznom, amik nem komfortosak a számomra. Nem csak az olajaink márkáját építettem az évek során, hanem a saját személyes márkámat is. Sikerült olyan szakértői státuszt kiépítenem, amelynek eredményeképpen még a mai napig felhívnak, hogy tanácsot kérjenek tőlem az olajok használatával kapcsolatban. Pedig már 2020 óta nem is működik aktívan a vállalkozás.

Őszintén hiszek a személyes márka erejében. Annyira, hogy egy külön oldalt is szenteltem kizárólag ennek a témának. A nevemmel fémjelzett oldalon (www.jeneigizella.hu) kizárólag a személyes márkaépítéssel foglalkozom. Számomra introvertáltként ez hozta el a sikert, és hiszem, hogy neked is segíthet, ha utálod a nyomulást és eleged van az állandó nyomulásból.

Itt, ezen az oldalon azonban sokkal szélesebb körben foglalkozom a vállalkozásfejlesztéssel. A fókuszom az introvertált eszközökön, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy az introvertált marketingen van. 

Hiszem, hogy ha tudatos vagy, ha büszkén felvállalod az introvertáltságodat, ha olyan eszközöket választasz, amelyek önazonosak a számodra, akkor többé nem kell egy extrovertált szerepet magadra erőltetni.

Ezen az oldalon abban szeretnék neked segíteni, hogy te is megtaláld a saját hangod, a saját eszközeidet, amelyekkel introvertáltként önazonos, magabiztos online megjelenést alakíthatsz ki és stabilan növekvő vállalkozást vezethetsz.

Olyat, ami ebben a pörgős, gyorsan változó, extrovertált online világban is megállja a helyét!

De nem csak a saját tapasztalataimmal tudlak segíteni. Az is sokat számít, de mellette úgy éreztem, hogy szükség van még valami másra is!

Azért lettem business coach, hogy ne csak a vállalkozásodat, hanem téged, mint vállalkozót is támogatni tudjalak.

 

Hiszem, hogy minden vállalkozás mögött ott van a vállalkozó, az ember, vagyis TE! És ha te nem vagy rendben, akkor a vállalkozásod sem lesz rendben.

 

Éppen ezért coachként rád is figyelek!

Business coachként támogatlak, hogy:

 • felismerd és tudatosítsd, hogy introvertáltnak lenni nem hátrány, éppen ellenkezőleg, nagyon sok előnye van
 • olyan vállalkozói szemlélet sajátíts el, amely tökéletesen illeszkedik introvertált személyiségedhez
 • megfelelően kezeld az introvertáltsággal olyan gyakran együtt járó perfekcionizmust, imposztor szindrómát és megfelelési kényszert
 • leküzdd az online megjelenéssel kapcsolatos félelmeidet
 • megtaláld a saját hangod, a saját üzenetedet, amelyek révén a kommunikációd magabiztos, önazonos és könnyed lesz
 • megtaláld azokat az erősségeket, azokat az introvertált szuperképességeket, amelyre építkezve valóban önazonos lesz a vállalkozásod
 • megerősödj, önbizalommal tele, magabiztosan és felkészülten állhass ki a közönséged elé

 

Mentorként pedig abban segítelek, hogy:

 • megtaláld, hogy milyen marketing eszközök illenek az introvertált személyiségedhez
 • megismerd azokat a csendes, finom sales módszereket, amelyekkel gyomorgörcs és nyomulás nélkül értékesítheted szolgáltatásodat

 

Szóval, ha érezted már úgy magad, hogy:

 • introvertáltként nehezen boldogulsz ebben a gyorsan pörgő, extrovertált világban
 • feszült vagy, ha meg kell jelenned mások előtt
 • aggódsz, hogy ha megjelensz és kiteszel magadról valamit, akkor sebezhetővé válsz, megítélnek, esetleg kinevetnek
 • gyomorgörcsöd van és ideges leszel, amikor értékesítésről vagy az áraidról kell beszélned, mert utálod a nyomulást…

… akkor jó helyen vagy!

 

Tarts velem és:

 • felfedezd a te belső, csendes erődet és a belső hangodat, valamint felismerd az introvertált szuperképességeidet
 • jelenj megfelkészülten és magabiztosan a célközönséged előtt az online térben
 • és ismerj meg olyan csendes, finom sales módszereket, amelyek tökéletesen illeszkednek az introvertált személyiségedhez

 

Foglalj egy időpontot, hívj telefonon vagy írj nekem!

Telefon: 30/6541473
Email: hello@introvertaltvallalkozo.hu